Ötletes!! :))

Nagyon ötletes olyan egyéni ez nagyon jóó bár mit is mondhatnék?? Nagyon egyszerűnek is nézem nekem is ilyen kell!!!!

Milyen ÖTLETES!!! tök menőő nekem minden kell

minden ilyesmi köröm az életem is adnám :)))!!!!

A bajusz idén nagyon menőő lett!! De körömben miért ne??!! Ez nagyon jóó KEDVENC i ♥ BAJUSZ:3   ♥♥♥

Háth ez nagyon ötletes.... Bár én biztos az iskolában nem hordanám!! de nagyon jóóó!!!!

Sporolnak a lépcsővel .... Ha azt kérik hogy hozzak le valamit akkor boldogan felmegyek :PPP imádom ♥♥ Bár nekem is ilyen lenne :((

Körömlakkhoz adta nevét Selena Gomez

Úgy tűnik Selena legújabb céljaként a körömlakkipar meghódítását tette ki, ugyanis egy teljes kollekciót dob piacra és elég nagy esélye van arra, hogy hatalmas sikert arasson.
Körömlakkhoz adta nevét Selena Gomez

Nehéz lenne felsorolni, hogy Selena Gomez mit dobott eddig piacra, hiszen nem csak színész-énekesnőként tevékenykedik, hanem jelent már meg parfümje, divatkollekciója és mindezek mellett rengeteg dolgot fémjeleztek már a nevével. Most azonban újabb területen próbálja ki magát a 20 éves sztár, hiszen körömlakk kollekcióhoz adta nevét.

A Nicole by OPI nevezetű márka legújabb összeállításához Selenát kérték fel reklámarcnak, amire ő természetesen igent mondott, így egy 14 árnyalatból álló kollekciót dobnak piacra 2013. januárjában.

,,Selena ideális partner a Nicole by OPI számára. Rajongók milliói imádják azért, amiért mi is: okos, tehetséges, vicces és hihetetlen stílusérzéke van. Ő az a lány a szomszédból típus, de emellett merész és szórakoztató – csakúgy, mint a Nicole vásárlói” – nyilatkozta Suzi Weiss-Fischmann, a márka ügyvezető alelnöke és művészeti igazgatója.

A kollekció darabjait külön-külön is elnevezték, így születtek meg olyan nevek, mint például a Selena, Hit The Lights, Love Song, Naturally vagy éppen Spring Break, melyek egytől egyig Miss Gomezre utalnak.

Hat extrém nyári sztárköröm

Itt a nyár, és ilyenkor még a sztárok is jobban elengedik a fantáziájukat, és extrémebbnél extrémebb körömcsodákat csináltatnak maguknak, amikből most hatot bemutatunk.

Hat extrém nyári sztárköröm

Azt már tudjuk, hogy a sztárok egyik lételeme a figyelemfelkeltés, legyen szó akár merész öltözködésről, gyakori hajstílusváltásokról vagy éppen botrányos viselkedésről, hiszen valamivel ki kell tűnniük a tömegből.

Az itt felsorolt hat sztár azonban most mégis a Twitterre vagy az Instagramra feltöltött fotójával került a középpontba, mely a merész és különleges körméről készült.

Zendaya Coleman

A Disney-csatorna egyik üdvöskéje ugyan még csak 15 éves, ám igazán felnőttes és manapság divatos hegyesre reszelt műkörömmel készített képet, amiken még a Love, valamint a Games szöveg is olvasható.

Rita Ora

A nemrég berobbant és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő koszovói származású énekesnő sem a visszafogott jókislány kategóriából való, szereti az extrém dolgokat, ezért sem meglepő a nemrég a körméről posztolt Instagram-fotó, ami elég különleges, főleg a gyűrűsujjain elhelyezett apró orchidea-díszek miatt.

Whitney Port

A The Hills sztárja egy igazán vidám és színes körömfestéssel köszöntötte a nyarat, ami igazán mutatósra sikeredett. Az idei szezonban amúgy is nagy sikernek örvendenek a lányok körében a neonszínű lakkok, tehát Whitney most sem lőtt mellé.

Demi Lovato

Bár már láthattunk hasonló körmöt Demitől a márciusban bemutatott dokumentumfilmje, a Stay Strong kapcsán, a hegyesre reszelt körmök megmaradtak, ám most egy kis színt is vitt bele az X Factor mentora, ugyanis a fekete mellett láthatunk neon színekben pompázó leopárdmintát, egy félig lehúzott cipzárt, és a nyárra való tekintettel egy színes fagyit is belecsempéztek a manikűrösök Demi körmébe.

Katy Perry

Úgy látszik, az idei évben a sztárok körében nagy népszerűségnek örvend a hegyesre reszelt, nagy, mintás köröm, amilyet Katy is lefényképezett egy medence partján ülve, és egyből meg is osztotta az Instagram közönségével.

Zooey Deschanel

A színésznő nem is egy, hanem mindjárt kettő körömfestését is megosztotta a nagyvilággal. Az elsőn egy bájos, kislányos sárga lakkon találunk apró masnikat, a második pedig egy igazi nyári hangulatú tengerész körömfestés. Bár nem olyan merészek, mint az előbbiek, de Zooey sem az a lázadó típus, így ezek illenek hozzá a legjobban.Szerintem deminek nagyon cuki ♥PletyKatica ♥ Voltam pááá....

Miley Cyrus változásai!

Most megmutatunk nektek, néhány képet Mileyról és új, régi külsejéről.Hajáról

testéről de főként hajáról

 

Itt még a Hannah Montana forgatáson!!!(1-2.évad)

Hannah Montana parókában .:))) Ő maga Miss Montana♥♥

Esküvője előtt hosszú haja.

Egy kicsit rövidebb hajjal szerintem így nagyon szép

Szőkére festve és még pirszingje is van!!! :OO

Jajj ne!!! ne tedd meg csak ezt ne jajj ne meghalok éssss.........

 

Megtette Bár ezen  a képen szerintem gyönyörű bár .....

Ezen a képen annyira nem

Háth ez volt Miley Drasztikus változásai ♥ PlatyKatica Voltam!!! viszlátxoxoxo

Melyik a jobb?? :) ♥ (köröm,smink)

KÜldjétek el E-mailon, hogy melyik a jobb??

Szülinap!!!

 

 Boldog Szülinapot Bea  és Kim!! :))
Elérhetőség:

Twitter:      @PletykaGossip

Facebook: www.facebook.com/GosSiPoint

Email:     gossippoint.gossipper@gmail.com

           Ha van egy Szaftos Pletykád vagy Divat cikked vagy vicces dolgod  akkor küldjél az Emailünkön  (Tárgy:    Pletyi.     )